Vivi Latorre Brasil Quartet inaugura les Nits de Jazz

L’esdeveniment aplega 20.000 espectadors de mitjana cada any

Vivi Latorre Brasil Quartet dona el tret de sortida, avui a les 20.30 h, a la 22a edició del Festival Nits de Jazz de Platja d’Aro.

Aquest primer concert es fa en els jardins de la Masia Bas mentre que la resta se celebraran a l’escenari del Cavall Bernat a la Platja Gran.

descarga

El concert d’aquest divendres es titula ‘Història de la música brasilera’ i consistirà en un viatge pels principals compositors de la història de la música brasilera del segle XX. Una selecció sensible als ritmes i a les harmonies que ens transporten a un país ple de color. La formació l’integren Vivi Latorre a la veu, el pianista Josep Maria Merseguer, el contrabaixista Toni Pujol i Oriol Roqué a la bateria.

descarga (2)

9 concerts davant del mar entre el juliol i l’agost

Emmarcat en la marca municipal de festivals ‘Estereofònics’, el festival Nits de Jazz s’allargarà fins al 30 d’agost. Els concerts són gratuïts i es fan sempre en divendres, a partir de les 23 h, davant del Cavall Bernat.

S’instal·len 1.500 cadires sobre la platja però el públic també segueix els concerts des de la sorra i el Passeig Marítim. Cada any, de mitjana, assisteixen en el festival unes 20.000 persones.

El programa d’enguany inclou les actuacions de Vivi Latorre Brasil Quartet, Carola Ortiz Quartet, Big Dani Pérez, The Black Barbies, Monique Makon & Original Jazz Orquestra, Del Musical a l’Estàndard, The Sey Sisters, The Django Orchestra, Barcelona Big Blues Band & Lluís Coloma i White Pepper.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Imatges a la Platja Gran de Lluís Català.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.