Detenen un veí de Sant Feliu de Guíxols que va fugir d’un control policial a Castell-Platja d’Aro triplicant la taxa màxima d’alcohol i conduint temeràriament

El conductor del vehicle va acabar xocant contra un arbre

El cos dels Mossos d’Esquadra ha informat aquest migdia que agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols, van detenir diumenge passat un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i per circular amb una taxa d’alcohol penalment punible.

Els fets es van produir durant un control d’alcoholèmia que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 41,4 de la carretera C-253, dins del terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

Prop de les quatre de la matinada del mateix diumenge, els agents van fer indicacions al conductor d’un turisme per tal que s’aturés. L’home va aturar el vehicle a uns metres del control, va fer marxa enrere de manera brusca i va girar cap a un carrer perpendicular a la via.

Els agents van seguir el conductor escàpol i van veure que circulava a gran velocitat i amb els llums apagats, per diversos carrers del nucli de S’Agaró, fins que va sortir-se de la via i va xocar contra un arbre.

La patrulla va veure que l’home estava il·lès i en fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,78 mg/l en aire expirat, més de tres vegades per sobre del límit màxim permès que, en aquest cas era de 0,25 mg/l.

El detingut, sense antecedents, va passar aquest dilluns a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.