Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor que conduïa a 175 km/h a la variant a l’altura de Castell-Platja d’Aro

El conductor s’enfronta a un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible

El cos de Mossos d’Esquadra ha informat, aquest matí, que agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona – sector Sant Feliu de Guíxols, van denunciar penalment, dimecres passat, un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, per un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat penalment punible.

Els fets van succeir l’1 de maig a la carretera C-31, al punt quilomètric 313.9, dins terme municipal de Castell – Platja d’Aro. Cap a dos quarts de cinc de la tarda, els agents van detectar un turisme que circulava a 175 km/h quan el tram està limitat per un senyal vertical de 80 km/h.

Els agents no van poder aturar el turisme i van activar el procés per localitzar i identificar el seu conductor.

Després de diverses gestions, aquesta setmana, el Grup de Recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona ha identificat i denunciat penalment el conductor del turisme que, pròximament, haurà de declarar davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *