Últim cap de setmana per presentar propostes en els Pressupostos Participatius 2019 de Castell-Platja d’Aro

Fins ara s’han presentat una seixantena de propostes

Demà diumenge, 14 d’abril, s’acaba el termini per presentar propostes en els Pressupostos Participatius d’enguany.

En els darreres quatre setmanes, l’àrea de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària ha rebut unes 60 propostes. Comparativament amb l’any passat, el descens és significatiu. L’aprenentatge i l’experiència s’apunten com les causes del descens. Recordem que a la primera edició de Pressupostos Participatius, la regidoria va rebre 270 propostes però, un cop superada la fase de validació, només s’ajustaven a les bases del procés i eren viables una cinquantena.

IMG_8318_opt

Com es poden presentar les propostes?

Les propostes es poden presentar en línia aquí.

Omplint les butlletes que s’han distribuït pel municipi i dipositant-les a les urnes que hi ha a l’Ajuntament, a la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Centre Cívic Vicenç Bou i les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro; a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Escola Vall d’Aro i l’IES Ridaura de Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa (correus) a S’Agaró.

Utilitzant els punts d’accés a internet de l’Oficina de Turisme, Centre Cívic Vicenç Bou i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Platja d’Aro; l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa de S’Agaró.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *