José Luís Villa torna a ser l’alcaldable de Ciutadans a les pròximes Eleccions Municipals 2019 de Castell-Platja d’Aro

Durant aquest mandat, José Luís Villa és regidor i portaveu del seu grup a l’oposició

Ciutadans ha confirmat aquest matí que José Luís Villa Vila, de 56 anys, empresari i autònom, tornarà ser el candidat de la formació taronja a les pròximes Eleccions Municipals del 26 de maig a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

José Luís Villa, que es va unir a Ciutadans l’any 2012, ja va ser l’alcaldable de la formació que lidera Albert Rivera l’any 2015 i va aconseguir un regidor.

Segons expliquen des de Ciutadans, les prioritats del candidat platjarenc són baixar impostos municipals, canviar el rumb cap a millor o aconseguir que el municipi torni a estar entre els primers destins vacacionals de la Costa Brava i que no sigui únicament una destinació d’estiu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *