Castell-Platja d’Aro ha lliurat aquest cap de setmana els premis del Gran Sorteig de Nadal

Màxima satisfacció de tothom per l’èxit de la campanya

Dissabte a la tarda es van lliurar els premis del Gran Sorteig de Nadal amb la presència dels guanyadors i guanyadores, responsables de l’Associació d’Empresaris del municipi així com les autoritats locals.

Martina Fornols Vaqué de Sant Pere de Torelló va tornar cap a casa amb el primer premi, un cotxe Seat Ibiza i milers d’euros en regals cedits pels establiments adherits a l’acció. La butlleta premiada corresponia a una compra realitzada a la Perfumeria Júlia.

Isabel García García de Palamós va recollir el segon premi, una bicicleta elèctrica i un lot de regals, gràcies a una compra que va fer a la Carnisseria Arnall.

descarga

Agnès Buxó Agustí de Sant Feliu de Guíxols aviat gaudirà del tercer premi, en un cap de setmana a Platja d’Aro i un lot de regals. Buxó havia fet una compra a la boutique Patricia Lara.

Novament, els impulsors de la campanya van mostrar-se molt satisfets amb els resultats d’aquesta perquè en aquesta tercera edició va créixer la quantitat de butlletes lliurades pel centenar de comerços de proximitat de la població. A la pràctica, això va significar un augment de les vendes.

descarga (2)

Els comerços adherits a la campanya regalaven en els seus clients les butlletes a partir d’una compra d’un import mínim de 20 euros. En total es van lliurar 30.000 butlletes.

(Imatges d’ADEM).

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *