2.500 persones visiten la 6a edició de FiraFan de Platja d’Aro

La fira està dedicada a la compra i venda de col·leccionisme freak i de cultura popular

Arocinema, l’entitat que organitza l’esdeveniment amb el suport de l’Ajuntament, fa un balanç molt positiu de com ha funcionat la sisena edició de FiraFan i les principals novetats d’aquesta edició.

Una de les més importants ha estat el canvi d’ubicació dels estands que els han traslladat de la primera planta del Palau d’Esports i Congressos a la pista central, en un format modern i funcional per donar resposta en el creixement de la superfície expositiva amb la presència de 35 estands gestionats per empreses del ram i particulars, principalment, catalans.

Com en altres edicions, al matí, el recinte firal ha rebut un públic més especialitzat i fans, mentre que a la tarda ha predominat un públic més heterogeni i familiar. Totes les activitats també han registrat una gran afluència de visitants.

FiraFan ha obert portes a les 11 del matí i s’ha pogut visitar, ininterrompudament, fins al vespre. Els visitants han pogut trobar objectes de col·leccionisme vinculats en el món del cinema, les sèries de televisió i d’animació, la ciència-ficció, la literatura fantàstica i el còmic. Destacar la presència de joguines clàssiques i retro, música i discos de vinil d’ahir i d’avui, figures Funko Pop, manga i material japonès (una secció que ha triomfat molt, segons expliquen els organitzadors), videojocs, còmics i marxandatge.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *