Avui comencen els dies oficials de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols amb una programació per a totes les edats i gustos

Els actes van començar divendres passat i s’allargaran fins al 4 d’agost

La tradicional passada de gegants i capgrossos dona aquesta tarda el tret de sortida als dies oficials de la Festa Major, que al costat del Carnaval a l’hivern, són les dues festes més multitudinàries que celebra la ciutat al llarg de l’any.

La cercavila de la colla gegantera s’enllaçarà amb el pregó de la Festa Major que, enguany, anirà a càrrec del Centre Excursionista Montclar, una de les entitats més emblemàtiques de la població.

Per gentilesa dels firaires del passeig, a la nit hi haurà una mascletada a la platja i a l’escenari de davant l’Ajuntament hi actuaran, entre altres, Di-Versiones.

fest_opt

Fins al 4 d’agost, el municipi ha programat una cinquantena d’activitats amb balls i nits de festa, concerts, activitats familiars, concursos, propostes esportives, sardanes, activitats a la platja, correfoc amb els Diables d’en Pere Botero (3 d’agost) i la clausura, el 4 d’agost, amb el Castell de Focs a la badia que començarà a les 23.30 h.

Com a novetat i per evitar problemes d’aparcament la nit del 4 d’agost, l’Ajuntament habilitarà un servei de bus nocturn que farà el recorregut habitual de la Montdela (el bus urbà).

Podeu consultar tota la programació així com l’horari i parades del servei de bus del dia 4 d’agost aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.