Platja d’Aro s’omple de gent, foc, música i màgia amb motiu de la Magic Night que es consolida com un esdeveniment de referència a l’estiu

L’esdeveniment, per primera vegada, també s’ha celebrat a S’Agaró

Divendres a la nit es va celebrar a Platja d’Aro i S’Agaró la vuitena edició de la Magic Night. Les actuacions de màgic de proximitat i gran format d’una cinquantena de mags, l’animació itinerant i a diferents espais de diversos grups de percussió o els espectacles de foc, entre les vuit del vespre i la mitjanit, van atraure una gran quantitat de públic en els principals eixos comercials d’ambos nuclis i en el Passeig Marítim de Platja d’Aro.

5836c902-7c00-4345-abd2-23e2c0493884_opt

El personal i les terrasses dels 25 establiments de l’Associació d’Empresaris del municipi adherits a la iniciativa també es van guarnir amb elements festius i relacionats amb la Magic Night que, per primera vegada, ha organitzat l’Ajuntament amb el suport d’Adem.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *