Aquest migdia s’ha presentat el cartell promocional de La Festa Major de Platja d’Aro

El cartell guanyador ha sortit d’un concurs entre alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

L’obra guanyadora es titula ‘Colors’ i l’ha dissenyat, Cristina Culubret Rigau, que viu a Girona i estudia a l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot.
Per sisè any consecutiu, el municipi ha convocat un concurs entre els alumnes del centre de la Garrotxa per seleccionar el cartell que promocionarà la Festa Major del nucli que, enguany, se celebrarà entre el 15 i el 19 d’agost amb una trentena d’activitats.
Cartell_platjad'aro
Cristina Culubret ha aconseguit un premi de 500 euros i competit amb una quarantena de treballs més. Afegir que el jurat el concurs, també ha fet una menció especial per a les obres ‘Voltant a la fira’ de Nina Bach, ‘Carxofa’ de Marianna Font, ‘Momo’ de Mohana Ramionet i ‘Gent d’estiu’ d’Alba Azaola.
La presentació del cartell guanyador s’ha fet aquest migdia davant de l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro amb la presència de l’autora i la regidora de Turisme i Dinamització Cultural, Imma Gelabert.
Foto-OK_opt
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *