L’estiu ja és aquí i Castell-Platja d’Aro i S’Agaró es prepara per viure un cap de setmana de molta festa, foc i màgia, música, castells i activitats familiars

L’estiu ha començat a les 12 h 7 m, segons l’hora oficial peninsular

Fa dies que ens acompanya un ambient estival, però l’estiu no ha arribat fins aquest migdia. Durarà 93 dies i 15 hores i, partir del 23 de setembre, donarà pas a la tardor.

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, un any més, donarà la benvinguda a la nova estació amb un gran espectacle pirotècnic a la Platja Gran, la nit de la Revetlla de Sant Joan, quan la façana marítima del municipi es converteix en una riuada de gent i punt de trobada de milers de persones de totes les edats que gaudeixen de la tradició de llençar petards a la sorra, menjar-se la coca arran de mar, fer una copa i sopar a les terrasses i ballar fins a la matinada. Les celebracions familiars es complementaran amb un ampli ventall de propostes i festes que organitzen els establiments de la població per donar rebre a l’època més esperada de l’any.

El castell de focs d’artifici es llençarà des de la zona del Cavall Bernat  a partir de les 23.30 h. La reconeguda pirotècnia Igual, durant 17 minuts, il·luminarà el cel de Platja d’Aro i de la Costa Brava centre amb formes, colors i sons que cada any sorprenen a tothom.

Facebook

La mateixa tarda de la revetlla, entre les 18 i les 20 h, se celebrarà a la Plaça de Sant Pol, l’última sessió de la campanya ‘Vine a jugar a S’Agaró’ amb jocs inflables, pintacares, tallers i música.

Per Sant Joan, castells i música

El dia de Sant Joan, a les 18 h, a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro es farà una exhibició castellera amb les colles dels Minyons de Santa Cristina d’Aro i dels Esperxats de l’Estany. I a la mateixa hora, a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro, es clourà el Festival Propers amb l’actuació de Xarim Aresté.

unnamed_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.