L’exposició del 9è Concurs de Patchwork de Castell-Platja d’Aro reuneix una seixantena de quilts, una desena dels quals han estat premiats

 

La mostra es pot visitar a les sales d’art del Castell de Benedormiens fins al 25 de juny

L’exposició es va obrir al públic el 27 de maig i durarà fins al 25 de juny. La mostra es pot visitar els caps de setmana i festius i inclou una seixantena de quilts.

El jurat ha premiat, a la categoria de millor quilt, a Esther Delgado Picó per “The city of the rainbow”. El premi al millor embuatat a mà ha estat per a Montserrat Gil amb la seva obra “Ola de color” i, el millor embuatat a màquina domèstica, se l’ha endut “Agua” d’Ana Rivas Mendoza. També s’ha concedit un premi al millor quilt col.lectiu a Gina Ferrer, Laia Pirla i Júlia Torrell pel seu treball “The garden of rainbow”. El quilt tradicional més ben valorat pel jurat ha estat “Colores del tiempo” de M. Carmen Maestre. I a l’apartat de quilts realitzats per infants menors de 14 anys, el premi ha anat a parar a Maria Ramos amb “Mi jardin secreto”. La guanyadora de la modalitat de millor aplicació ha estat Maria Vila i la seva proposta “Scandinavia” i, finalment, també s’han donat un parell d’accèssits a Àngels Miralles amb “Quilter’s Village” (a la categoria d’embuatat) i Cristina Arcenegui amb “Sunrise” (a la categoria d’aplicació).

Els premis han consistit en material i utensilis de Patchwork i una nit d’hotel amb esmorzar a Platja d’Aro (només per la guanyadora del millor quilt).

 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.