82 colles desfilaran a la Gran Rua de Carnaval de Platja d’Aro

Una desena de colles participaran en la rua del matí i la resta a la rua de tarda.

El dissabte, 25 de febrer, desfilaran pel centre de Platja d’Aro més de vuitanta colles vingudes d’arreu de les comarques de Girona.

Amb totes les places cobertes, s’ha ampliat el topall de colles admeses al concurs per a garantir la participació de les colles de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro i donar cabuda a noves propostes, que altres anys quedaven fora. Fins a l’any passat, s’admetien un màxim de 65 colles al concurs.

A la rua del matí, que començarà a les onze, hi participaran 9 colles de Palamós, Calonge, Pals, La Bisbal d’Empordà i Tossa de Mar.

A la tarda, a partir de les quatre, desfilaran per l’Av. de s’Agaró, 73 colles, 3 de les quals seran els Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro. La resta de grups, 70, entraran al concurs i seran cinc colles més que en els últims anys.

Enguany, la rua de la tarda estarà formada per les colles locals i de Sant Feliu de Guíxols (el municipi amb més colles participants), Santa Cristina d’Aro, Calonge i Sant Antoni, Palamós, La Bisbal d’Empordà, Sant Climent de Peralta, Llagostera, Palafrugell, Caldes de Malavella, Salt, Olot, Santa Pau i Sant Joan Les Fonts.

S’espera la participació, en total, d’entre 4.800 i 5.000 persones.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.