Saira Noham ja gaudeix del seu cotxe i 6.000 euros en regals del gran sorteig de Nadal de Platja d’Aro

L’acte de lliurament s’ha fet aquest dimecres al migdia a la Plaça Major.

Saira Noham de Palamós, amb el número 18.249 lliurat al Restaurant Llevant de Platja d’Aro, va ser la guanyadora del cotxe, Toyota Aigo, i 6.000 euros en regals cedits pels comerços i empreses de serveis de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, dins la campanya de promoció turística i comercial ‘Cada dia és Nadal a Platja d’Aro’ promoguda per l’ajuntament i les associacions empresarials del municipi amb la col·laboració del Grup Andreu.

Els 108 comerços i empreses que van participar en la iniciativa havien repartit entre els seus clients, per una compra mínima de 20 euros, més de 20.000 butlletes. El dissabte, 7 de gener, es va fer el sorteig davant de públic dels regals a la mateixa Plaça de l’Ajuntament on s’havien exhibit tots els premis durant les Festes. L’alcalde, Joan Giraut, va comunicar a la guanyadora, en directe i per telèfon, que havia estat l’afortunada del sorteig i avui ell mateix, acompanyat d’altres regidors i regidores i representants de les entitats i empreses impulsores de la iniciativa, li han lliurat les claus del seu nou cotxe que estava carregat de premis valorats en 6.000 euros.

img_1042_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.