Més de 650 persones obren el Carnaval de Platja d’Aro amb el Sopar de Colles

Més de 3.000 persones donen el tret de sortida a les festes del Carnaval amb sopars multitudinaris a les poblacions de la Costa Brava Centre

Més de 650 persones, entre adults i mainada, sopen plegats aquest vespre en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per a donar la benvinguda en el Carnaval 2023. El municipi celebra les festes del Carnaval des de fa 46 anys i el Sopar de Colles ja s’ha consolidat com una tradició des de fa un bon grapat d’anys.

L’última vegada que es va viure un sopar de colles com el d’aquesta nit va ser l’any 2020, pocs dies abans de declarar-se la pandèmia mundial de la Covid-19.

L’any 2021, el Carnaval va ser simbòlic i, l’any passat, el Sopar de Colles es va convertir en un dinar a l’exterior, a la Plaça dels Estanys, a causa de la normativa relacionada amb la pandèmia.


Després del sopar, cap a les 23 h i amb accés lliure per a tothom, cada colla oferirà un espectacle de presentació de les seves disfresses.

La colla del Carnestoltes, la colla ‘Qui ens ha enredat?’, amb Rafel Rei Enredat dels Bufons de la Vall d’Aro i Rocío Reina Enredada de les Bufones de la Vall d’Aro al capdavant, farà la seva presentació en societat.

I també es projectarà un vídeo amb fotografies de tots els Carnestoltes que han manat a la població al llarg de la història del Carnaval platjarenc.




Simultàniament, a Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Palamós i Calonge-Sant Antoni també es fan sopars multitudinaris i de germanor entre les colles, per a donar a conèixer els Carnestoltes 2023. Unes trobades que, en total, apleguen més de 3.000 persones a la Costa Brava Centre.

Diumenge familiar i de Canvi d’Atributs

El Carnaval a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró continuarà aquest diumenge, 12 de febrer, amb la cercavila familiar a s’Agaró, a partir de les 11 del matí. El punt de concentració s’ha modificat i la cercavila sortirà del Parc de Sant Ramon, fent el recorregut habitual en direcció a la Plaça Sant Pol. Hi haurà molta animació i xocolatada per a grans i petits.

A la tarda, a partir de les 19 h, tindrà lloc el Canvi d’Atributs al cor de Platja d’Aro.

Consulteu la programació del Carnaval 2023 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.