Maurici Jiménez, candidat del PSC a les Eleccions Municipals 2023

L’actual alcalde és la tercera vegada consecutiva que aspira al càrrec i ha exposat les seves prioritats en clau local i de territoi, a partir d’un projecte per a tothom

Aquest divendres al vespre, s’ha fet a l’Antic Casino de Castell d’Aro, la presentació de Maurici Jiménez com a candidat a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró en les pròximes Eleccions Municipals, que se celebraran el 28 de maig.

L’actual alcalde ha començat la seva intervenció fent uns agraïments i recordant que es va presentar per primer cop com a candidat a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró l’any 2015.


Maurici Jiménez ha exposat que es presenta amb el compromís i la il·lusió de fer un poble millor, de continuar transformant-lo, compartint projectes col·lectius i fent-ho de la mà dels veïns i veïnes.

“Aquests darrers quatre anys a l’alcaldia han suposat un desafiament constant amb problemes globals, com són la COVID, els desperfectes resultants dels forts temporals de llevant, o els reptes migratoris i de gestió provocats per una guerra al cor d’Europa”.


Maurici Jiménez ha destacat l’obra de govern dels darrers anys, impulsada a través de la participació ciutadana. Ha citat projectes com el Pla Estratègic de Turisme, Pressupostos Participatius, el futur nou Passeig Marítim, la gestió d’equipaments socioculturals, les obres d’urbanització d’Els Pins, inversions milionàries en la millora de serveis bàsics i l’entorn urbà, l’ampliació del Parc dels Estanys, el Local Social de s’Agaró o la Plaça Poeta Sitjà. Ha nomenat diverses iniciatives que s’han posat en marxa per a millorar els serveis públics d’atenció a les persones, entre les quals, la nova Escola Fanals d’Aro o l’activació de programes dirigits als joves. I ha remarcat la feina duta a terme en els àmbits del turisme, la seguretat, el territori, l’esport, el comerç o la cultura, reforçant el lideratge del municipi a la Costa Brava i el posicionament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró entre els millors destins turístics de l’Estat”.


Maurici Jiménez ha detallat els seus compromisos en el pròxim mandat, que passen per la formació, la prosperitat econòmica, la creació d’un parc d’habitatge accessible per a joves, línies de subvencions per continuar impulsant diferents sectors, una administració transparent i proactiva, el benestar i la convivència, la dinamització econòmica, l’ocupació, la mobilitat i la participació de la ciutadania en la presa de decisions. “També caldrà, sens dubte, construir grans acords de territori amb els municipis del nostre entorn per afrontar la gestió de residus, els constants atacs de la natura al nostre litoral, la intensitat de les sequeres, etc.”.

Maurici Jiménez ha tancat la seva intervenció amb aquestes paraules: “Em presento davant vostre per demanar-vos la vostra confiança. Continuaré treballant amb honestedat, amb proximitat i amb seny. Em dedicaré amb el cor i el cap a Castell d’Aro, a Platja d’Aro i a S’Agaró. I em comprometo a continuar fent el millor projecte de futur pel nostre poble amb tots vosaltres. Vull tornar a ser alcalde de Castell d’Aro, de Platja d’Aro i de s’Agaró. Tenim passió pel nostre poble. Tenim molts somnis per compartir. Moltes oportunitats. Fem-les nostres!”


Biografia de Maurici Jiménez

Maurici Jiménez va néixer a Girona l’any 1980. L’any 2016 es va doctorar en Filosofia al Regne Unit i disposa de diverses titulacions entorn del món del cinema, la producció i comunicació audiovisual, l’art i el disseny, entre altres àmbits.

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL

MAIG 2019 – ACTUALITAT: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

  • Alcalde de Castell-Platja d’Aro.
  • Regidor de la Unitat d’Hisenda, Règim Interior, Comunicació i Seguretat Ciutadana.
  • Conseller Territorial de la Federación Española de Municipios y Provincias.

SETEMBRE 2009 – ACTUALITAT: EU ERAM, Girona (Escola Universitària de Realització Audiovisual i Multimèdia – Universitat de Girona). 

  • Professor de ‘Producció Audiovisual’ i ‘Projectes Audiovisuals’, dins el Grau en Comunicació Audiovisual i Multimèdia.
  • Soci fundador de la productora audiovisual vinculada a l’EU ERAM: ERAMMedialab, S.L.

Producció executiva de projectes audiovisuals i transmèdia.

MAIG 2015 – JUNY 2019: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

  • Primer Tinent d’Alcalde
  • Regidor de l’Àrea de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació

SETEMBRE 2010 – ABRIL 2015: Director de producció freelance.

  • Director de producció de projectes cinematogràfics i audiovisuals per productores com DDM Visual, Eddie Saeta, Manium Produccions, Capricci Films, Age d’Or, Bamf!, Marge, White Leaf Producciones, Doctor Negrita, Antena 3 – Neox, Storytele, Movie-ments, Ikonik Arts, Tons of Toons, Fantastic Orange Tree, The Yes Brand, QuarantaDos o ESCAC.

GENER 2003 – DESEMBRE 2009: DE-DE-EMA VISUAL, S.L., Girona (Productora d’audiovisuals i interactius)

  • Soci fundador de la productora i gerent d’aquesta.
  • Director de producció de serveis audiovisuals i interactius: publicitat, videoclips, videoinstal·lacions, portals web, DVD multimèdia i interactius físics..
  • Productor executiu de productes audiovisuals de ficció.

GENER 2001 – DESEMBRE 2002: IMAGO PRODUCCIONS, S.L., Girona (Productora de televisió i publicitat).

  • Cap de producció de programes per a la XTVL.

També ha ocupat diferents responsabilitats en el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya, en el Fòrum d’entitats de les persones usuàries de l’audiovisual, al Consell de l’Audiovisual de Catalunya i l’Associació de Realitzadors i Productors Audiovisuals de Girona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.