Castell-Platja d’Aro camina pels drets de les persones grans

En el marc del Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament envers les persones grans, diverses poblacions de la comarca acullen caminades populars

Avui, 15 de juny, és el Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i el maltractament envers les persones grans.

“El maltractament a les persones grans és un afer social generalitzat que pot afectar a una persona independentment de la seva classe social o del seu entorn de residència i que afecta majoritàriament a la població femenina”, afirma el Consell de la Gent Gran de Catalunya.

Per aquest motiu, és important crear consciència pública sobre aquest tipus de violència, a més de promoure la investigació i la formació sobre aquesta causa.

Seguint aquesta línia i per denunciar aquest problema mundial, que afecta la salut i els drets humans de milions de persones, des de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà, Dipsalut de la Diputació de Girona i diversos Ajuntaments de la comarca han organitzat diverses caminades per defensar els drets de les persones grans.

Des de primera hora se’n fan a Platja d’Aro, Torroella de Montgrí, La Tallada d’Empordà, Pals, La Bisbal d’Empordà i Santa Cristina d’Aro.

A Platja d’Aro ha començat a les 10 h en el Parc dels Estanys. Una trentena de persones s’han unit a la iniciativa per denunciar aquesta violència silenciada, però que és la realitat de moltes persones.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.