creixement estiu

Despertant la consciència

La idea neix per ajudar l’ésser humà a trobar el seu camí per viure feliç.

Dir-ho és fàcil però, quan passen els dies i fem experiències, que algunes resulten ser molt poc agradables, és quan comencen els problemes amb nosaltres mateixos i amb els altres, la majoria de les vegades sense adonar-nos-en.

Per què naixem? Què és la vida? D’on venim i on anem? I tota una sèrie de preguntes a les quals normalment ningú no ens contesta. I per què no ens contesten… Per falta d’informació, per por al desconegut o simplement perquè: “el maestro aparece cuando el alumno está listo”.

Llavors, no és una casualitat que Vostès estiguin llegint les meves paraules perquè les casualitats no existeixen.

No sóc un mestre, desitjo només compartir els meus coneixements amb tots Vostès perquè, com més persones sàpiguen, com més es beneficien, la unió fa la força!

L’ésser humà (com qualsevol altre ésser), està fet de cèl·lules i energia. Les cèl·lules s’alimenten, es reprodueixen i moren. L’energia es transforma, és a dir: en néixer a la Terra es materialitza sota forma de cos humà i, al deixar la Terra (amb el llenguatge que tots coneixem amb el verb morir), torna a la seva Font, transmutant en energia original.

El que és convenient per a la humanitat, és que la societat estigui preparada per divulgar més creences i valors coherents, que són els que ens han d’acompanyar durant tot el nostre viatge a la Terra.

Per això les persones amb consciència més elevada saben que, el que està vivint ara Gaia (el nom del nostre Globus Terrestre) és la percepció del despertar humà: l’home, després de molts anys, té la possibilitat de veure en aquesta catàstrofe global, un nou començament.

Tornar a trobar-se amb un mateix (per això estem completament aïllats), recuperant aquells valors adormits i que la societat ens ha ajudat a enterrar.

Cal fer una introspecció i fer-se responsables del que l’Univers ens està comunicant a través d’aquest dur missatge mundial.

Si ens estimem, si ens respectem, si som solidaris i pensem també en el benestar dels altres, hem de començar des de la nostra INDIVIDUALITAT i, expandir el que som: Éssers de Llum encarnats en cossos perfectes que, a través de les nostres imperfeccions, seguim UNITS vers el mateix propòsit de trobar el nostre equilibri psicofísic emocional i entendre que és feliç el que menys necessita i no el que més té.

Frase de la setmana

“Lo que aceptas se transforma, lo que niegas, se repite”

MANTRA

Sé que el que està passant és part del meu aprenentatge i sé que així ha de ser.

Em perdono i et perdono.

Deslligo les cadenes per ser lliures, Jo i Tu.

Tot està bé a la meva vida.

Mantra de la setmana :
Tot es transforma, quan jo accepto i sano!!!

Angela
Pestillo Grimaldi

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.