Programa número 69 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 20 de juny a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’Associació Culturejant, emès el passat dijous dia 20, vam fer un especial “famílies” i us vam parlar de música, llibres i pel·lícules dedicades a aquesta institució que ningú pot defugir. Vam recordar The Godfather de Francis Ford Coppola o la Família Addams, a més de la sèrie Modern Family. En el terreny literari, vam parlar de La família de Pascual Duarte de Camilo José Cela i de La familia de Sara Mesa, entre d’altres. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.