Platja d’Aro, un dels destins preferits per gaudir del cap de setmana llarg de Sant Joan

Aquest any Sant Joan cau en dilluns i això garanteix que la majoria dels catalans tenen un cap de setmana llarg perquè enganxen el cap de setmana amb el festiu. Aquests tres dies de festa permeten que molta gent aprofiti per fer una escapada, sobretot en zones de platja, i la majoria d’establiments turístics de la Costa Brava ja han penjat el cartell de complet per aquests dies.

La gerent de la Unió d’Empresaris Turístics de la Costa Brava Centre, Judit Lloberol, detalla que “molts dels establiments estan al 100% d’ocupació”. Precisament aquesta zona de la Costa Brava és un dels principals focus de la revetlla, ja que Platja d’Aro és una de les principals poblacions d’oci nocturn i Palamós celebra la festa major durant la revetlla.

A més, aquestes poblacions tenen platja i són molts els que aprofiten per treure el banyador de l’armari per estrenar la temporada de bany.

Des de l’Associació Turística d’Apartaments (ATA), la presidenta Ester Torrent, coincideix en el fet que és molt bon cap de setmana amb ocupacions “molt elevades”. La majoria de les reserves que tenen des de l’ATA són pel cap de setmana, però no el dilluns.

Pel que fa a restauradors, Lloberol apunta que també tenen moltes reserves a les nits, incloent-hi la revetlla. Aquest volum de reserves en restaurants ve, sobretot, de persones que tenen segona residència a la zona centre de la Costa Brava i aprofitaran el cap de setmana llarg per obrir els seus apartaments.

Una bona temporada

Sant Joan és l’inici de la temporada d’estiu, tot i que els empresaris no preveuen que la maquinària estigui del tot a punt fins una setmana després, a partir del juliol. En aquest sentit, Esther Torrent augura que aquest serà “un molt bon estiu sense cap dubte” per als apartaments turístics, tant del litoral com de l’interior.

Això es deu al volum de reserves per avançat que han rebut en els últims mesos. Torrent remarca que això no vol dir que hi hagi més visitants que l’any anterior, però sí que constata una tendència iniciada en els últims anys. Es tracta de la previsió que té la gent a l’hora de preparar les seves vacances. Si fins ara, molts empresaris ho fiaven tot a les reserves d’última hora, en els últims anys cada vegada hi ha menys forats lliures i les reserves es fan amb més previsió. “Aquell qui vol un lloc en concret o una data marcada, s’espavila més”, afegeix la presidenta de l’ATA.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.