El Campionat d’Espanya MAPFRE de Veterans 2024 se celebrarà a Platja d’Aro i Llafranc

Aquest dimarts s’ha presentat a Platja d’Aro la pròxima edició del Campionat d’Espanya MAPFRE de Tenis Veterans/es Individual i Dobles.

La 52a edició del campionat es dividirà en dues seus de la Costa Brava, en les mateixes dates, del 25 de maig al 2 de juny. És la primera vegada que el campionat se celebra a la demarcació gironina, i la voluntat dels clubs empordanesos és que no sigui l’última.

El Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro acollirà les categories femenines que van de +30 a +50 i les masculines que van de +30 a +55.

Mentre que en el Club Tennis Llafranc es jugaran les proves femenines de +50 a +80 i les masculines que van de +60 a +90.

L’accés en els partits serà obert a tothom i gratuït.

En l’edició 2023, que es va desenvolupar en el Club Atlètic Montemar d’Alacant, en la participació va superar els 800 participants i els 1.200 partits. En aquesta edició 2024, el nombre de participants serà similar.

S’han registrat 1.100 inscripcions i 850 jugadors els quals es repartiran, aproximadament, a parts iguals entre ambdós clubs gironins. Cal tenir en compte que un mateix jugador pot haver-se apuntat a les dues modalitats de l’esdeveniment (individual i en equip), d’aquí la diferència entre el nombre de jugadors i jugadores inscrits i el nombre d’inscripcions.

La presentació, en les instal·lacions del Club Tennis d’Aro ha comptat amb la presència de Javier Soler, representant de la Reial Federació Espanyola de Tennis; Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Josep Maria Tura, president del Club Tennis d’Aro; Jordi Tané, director del Club de Tennis Llafranc; Marc Medina, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; i Isidre Tenas, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell.

El regidor platjarenc ha destacat que campionats com aquest, que mobilitzen centenars de jugadors i jugadores, i centenars d’acompanyants, contribueixen a dinamitzar tots els àmbits econòmics del territori, ajudant a allargar la temporada turística. Els dos clubs preveuen mobilitzar clarament més de 2.000 persones entre participants i acompanyats.

Coincidint amb el darrer dia del campionat, la Federació Catalana de Tennis celebrará la diada del tennis gironí amb un dinar a les propies instal.lacions del Club Tennis d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.