Rock & Wine: 30 cellers nacionals i internacionals i experiències vinícoles a Platja d’Aro

Aquest dissabte i diumenge, 18 i 19 de maig, Platja d’Aro torna a convertir-se en l’epicentre de la cultura del vi.

La Fira de Vi Rock & Wine, que arriba a la sisena edició, és considerada un dels esdeveniments més cosmopolites del calendari vinícola, tornant a ser l’aparador perfecte per a la promoció del vi, reunint més de 30 cellers de diferents denominacions d’origen i participació internacional amb representació, per primera vegada, d’Argentina.

Una manera de conèixer diferents cultures a través del vi

La Fira de Vi Rock & Wine, ofereix l’oportunitat de descobrir més de cent referències de vins d’alta qualitat, a més de permetre als assistents conèixer la història dels cellers i degustar els seus vins, mentre escolten les millors versions de rock de tots els temps.

El recinte firal s’ubica en la Plaça del Mil·lenari, en el centre de Platja d’Aro. La fira obre, aquest dissabte, de les 18 h fins a la mitjanit. Mentre que aquest diumenge, es podrà visitar de 12 h a 15 h i de 17 h a la mitjanit.

La plaça del Mil·lenari és un espai ample i còmode, ha explicat la directora de la fira, Isabel Zaro, on s’instal·len taules i cadires per a gaudir d’una experiència de degustació gurmet, completa i relaxada.

A més, la seva proximitat a un parc infantil la converteix en el lloc ideal per a aquestes parelles, amants del vi i amb nens que assisteixen a la fira.

Rock & Wine funciona de manera diferent a la majoria de les fires de vi. El públic compra la copa a l’entrada del recinte per 3 €, però no existeix l’obligació de comprar un nombre determinat de tiquets. Els visitants tenen la llibertat de recórrer els diferents estands i triar els vins que desitgen degustar. En cada estand troben el llistat dels preus per copa i per ampolla.

Rock & Wine amplia dates

El tast sensorial, dissenyat per la sommelier Isabel Zaro, enguany, és una experiència més immersiva, afegint al vi i la música, una part visual. El tast sensorial, cerca visibilitzar l’esforç i la il·lusió que els cellerers imprimeixen en cadascun dels seus vins.

Isabel Zaro defineix el tast com un “despertar les emocions”. Per aquest motiu, també intervé la musicoterapeuta Esther Pardo, combinant la degustació del vi amb el color de la música.

Enguany el festival del vi Rock & Wine àmplia dates i trasllada els tastos sensorials als dies 29,30,31 de maig i 1 de juny. Podeu veure tota la informació i reservar les entrades en rockandwine.org

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.