Programa número 61 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 14 de desembre a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de l’any que us va oferir l’Associació Culturejant, emès el passat 14 de desembre, us vam parlar dels nostres propers actes per al 2024, que començarà amb força amb una versió semi-escenificada de l’òpera Tosca. Vam informar-vos que tot just acaben d’iniciar-se els actes per commemorar el centenari del naixement d’Antoni Tàpies, us vam suggerir una experiència per regalar al parc Astronòmic del Montsec que combina astronomia i la música de Pink Floyd, i us vam parlar de 2 pel·lícules acabades d’arribar a la cartellera que segur que seran de les preferides d’aquest Nadal: “Anatomía de una caída” i “Robot Dreams”. I per acabar, us vam recomanar una de les tradicions més antigues del Nadal als Països Catalans, el cant de la Sibil·la. Bones festes i fins l’any vinent!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.