Programa número 53 de l’associació Culturejant

Aquí teniu l’enllaç per escoltar el nostre darrer programa de ràdio, emès el passat 27 de juliol a Ràdio Platja d’Aro.

En el darrer programa de ràdio de l’Associació Culturejant, emès el passat 27 de juliol, vam recordar la vida i trajectòria de Milan Kundera, Jane Birkin i Tony Bennett, recentment desapareguts. Vam fer-vos una crònica del concert de Pat Metheny al festival de la Portaferrada i us vam informar del canvi d’ubicació de l’Idíl·lic Festival. Per compensar que de vegades ens oblidem que la fotografia és un art, vam fer esment especial a Tina Modotti, fotògrafa i revolucionària, de qui la Fundació Mapfre presenta una exposició molt interessant a Barcelona. Per acabar, us vam parlar de les dues pel·lícules que estan causant sensació aquest estiu: Barbie i Oppenheimer. Esperem que us agradi!

Recordeu que cada dos dijous podreu escoltar en directe a partir de les 14 hores un nou programa de Culturejant, on es tracten temes al voltant de l’art, ja siguin musicals, literaris o de qualsevol manifestació artística rellevant. L’espai és realitzat per Gemma Guisado, Mercè Diago i Consol Ignacio.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.