El Club Tennis d’Aro i la Fundació Jordi Comas firmen un conveni per estrènyer llaços de col.laboració

El president del Club Tennis d’Aro, Josep Maria Tura, i la presidenta del patronat de la Fundació Jordi Comas Matamala, han signat un conveni de col·laboració per a “contribuir a la difusió d’activitats mútues”, han expressat ambdues parts.

El conveni suposa un intercanvi d’informació entre el club i la fundació, amb la finalitat que totes dues organitzacions es donin suport en els actes que organitzen al llarg de l’any i puguin assistir-hi de forma preferent.

Amb aquest acord, la Fundació Jordi Comas Matamala mostra la seva voluntat de continuar treballant per vincular més persones i més entitats col·laboradores al seu propòsit de difondre el fenomen turístic als públics més diversos del territori.

La Fundació Jordi Comas té com a objectiu contribuir al desenvolupament econòmic i social del Turisme impulsant iniciatives que hi aportin criteris d’eficiència, de formació permanent i de sostenibilitat, prospectiva de futur, orientació tecnològica i el diàleg permanent entre les empreses turístiques.

El Club Tennis d’Aro, que aquest estiu celebrarà el seu cinquantè aniversari, per història, tradició i instal·lacions, s’ha consolidat com un dels millors clubs de tennis de la demarcació de Girona, per l’entorn on s’ubica, la qualitat dels seus serveix així com l’organització d’esdeveniments de prestigi nacional i internacional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.