MUNICIPALS 2023: Vox

VOX és un partit que posarà a la família al centre de les polítiques públiques. Impulsarem una perspectiva de família especialment en matèria d’urbanisme, serveis públics, fiscalitat, transport i ajudes socials. Fomentarem la conciliació familiar i laboral amb serveis municipals, com ludoteques, activitats extraescolars i esportives. Promourem la creació de noves bonificacions d’impostos municipals per aquelles famílies en la que un dels cònjuges renuncií en l’exercici professional per dedicar-se a la cura dels fills o familiars dependents.

Impulsarem la prioritat nacional en l’accés a tots els ajuts socials així com serveis municipals.

Reduirem dràsticament la despesa política ineficaç per abaixar els impostos i les taxes municipals. Suprimirem les subvencions a patronals i sindicats a càrrec del pressupost municipal.

Impulsarem les nostres festes tradicionals com a motor econòmic i turístic.

Posarem fi a totes les subvencions ideològiques per tal de destinar aquests recursos a millorar els serveis públics.

Augmentarem les zones verdes i parcs i millorarem l’estat del passeig marítim per tal de millorar la vida de les famílies al nostre municipi.

Millorarem la qualitat de l’atenció als ciutadans de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb un sistema efectiu i de qualitat per part dels funcionaris i empleats municipals, garantint sempre la presencialitat en les gestions ordinàries i reduint el temps de resposta.

Implantarem una “finestreta única empresarial” per ajudar i assessorar els emprenedors en la creació de negocis.

Impulsarem un Pla d’ajuts a l’hostaleria, al comerç local i a l’oci nocturn. Això ho aconseguirem creant una línia d’ajuts directes al comerç local i aplicarem bonus de descompte pel consum de proximitat. També impulsarem campanyes de promoció pel nostre comerç. Eliminarem la taxa per sol·licitud de llicència d’obertura per comerços locals.

Facilitarem l’accés de tots els veïns a una llar, promovent un urbanisme amable per les famílies. Augmentarem la inversió destinada a la construcció de vivenda de protecció oficial per tal d’augmentar l’oferta i abaixar els preus. Reduirem radicalment els impostos i les càrregues administratives i burocràtiques que augmenten artificialment el preu de la vivenda.

Potenciarem els ajuts pel lloguer i la rehabilitació de vivendes en règim de lloguer social.

Crearem una llista de sol·licitants de vivenda pública atenent especialment a les famílies amb fills i persones dependents, amb prioritat pels empadronats en el nostre municipi.

Reforçarem la seguretat i els efectius policials als nostres carrers enfront de la creixent delinqüència (l’any 2022 un 15% més que l’any anterior), el narcotràfic, els robatoris, l’ocupació il·legal de vivendes per tal que els nostres barris tornin a ser espais on sigui agradable viure.

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.