MUNICIPALS 2023: SOM Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró -Tots Empordà

L’equip de SOM Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró portem 4 anys preparant-nos a conciència per governar Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb ordre, objectius clars i propostes realistes per frenar, el desencís que el desgovern i la manca de propostes clares, falses promeses electorals han creat entre la gestió de l’ajuntament i el ciutadà.

Així que des de SOM sempre ens hem carecteritzat per portar al progrmama electoral coses factibles i reals. Que per molt difícil que puguin semblar, sabem que les podem realitzar, amb el temps que diem i procurant no tensar més el fil de la confiança que el ciutadà té amb els seus gestors.

Moltes de les coses que portem al programa l’han fet companys independents a altres pobles. SOM Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró té les mans lliures per mirar pels millors interessos del municipi passant de pactes de partit a nivell nacional. No estem sotmesos a la jerarquia d’un partit i no hem de respondre deavant dels interessos de partit abans que els de la ciutadanía.

Es per això que el que portem al programa electoral, com el nou passeig marítim, sabem com el farem i que hi farem Un passeig amb més lloc per passejar, amb unes ocupacions racionals i amb les normes clares per que tots sapiguem a que juguem, i sol•lucionant d’una vegada per totes el deslinde de la zona marítimo-terrestre com han fet ja casi a tota empuriabrava els nostres companys de SOM Empuriabrava-Castelló allà.

Pel que fa el tema socioeconòmic , protegirem els interessos dels empresaris que obren la persiana cada dia de l’any, els que prioritzen donar feina a families del poble per què som veïns que no a un paper en forma de c.v. I farem que els nostres joves tinguin oportunitats de viure i desenvolupar-se aquí al municipi, juntament amb la gent gran. Són els dos col•lectius que nosaltres prioritzem.

El model turísitic que presentem, es tracta d’un model gerencial. Amb una persona potent en marketing que faci menys estudis i més acció turística. Volem tres marques líders com a municipi turístic referent. També donarem suport al Village Costa Brava com a idea innovadora i compartint esforços entre municipis veïns. Per últim, el pes de la part de taxa turística que rep l’ajuntament anirà dirigida a les inversions que ens proposin els allotjaments, ja que son basicament qui recapta la taxa.

A Castell d’Aro, a part de protegir el seu nucli històric, sobretot després de festes que deixen carrers pintats i bruts, proposem unes escales noves, amb arbres mediterranis que perfumin i tenyexin de colors i olors els carres dels carrers de Castell d’Aro.

Per últim a S’Agaró hi potem l’inversió més singular. Sembla mentida com pot ser que a dia d’avui no hi hagi una piscina per disfrutar d’activitats aqüàtiques durant tot l’any. Una piscina totalment sostenible i amb petjada 0 de co2, que gestionarà com no pot ser d’altre manera un club de natació sense ànim de lucre, amb preus populars pels veïns de Castell d’Aro Plajta d’Aro i S’Agaró.

Tot això sumat un congelament de l’IBI, contribucions especials 80-20 a favor dels veïns allà on els carres ja estan recepcionats per l’ajuntament farà que si SOM governa a partir del proper 28 de Maig CASTELL D’ARO PLATJA D’ARO i S’AGARÒ prosperin i siguin l’enveja dels pobles veïns de la Costa brava, Catalunya, Espanya i el món

PER UN GOVERN DEL POBLE I PEL POBLE VOTA SOM, VOTA ADRIÀ TAULER BONA

Per a més informació visiteu aquest enllaç.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.