MUNICIPALS 2023: Bloc Nacionalista Català

Les Propostes d’Acció Política 2023-2027 de Bloc Nacionalista Català a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, amb Joan Giraut, són:

Ampliació Biblioteca

Noves aules d’estudi, espais de formació, aules d’adults i mainada, petit auditori i Arxiu Municipal.

2.000 Noves Places d’Aparcament

1.500 noves places a la Masia Bas repartides entre un aparcament soterrani i en superfície. Nous accessos i sortides per la variant.

500 places noves repartides entre: Riera Cardoner-Carrer Caleta, Riera de Fanals-Plaça de la Sardana, Torrent de La Coma i entorn, Riera Carrer Grèvol, Carrer Toses i Recuperació Zona Blava-Av. S’Agaró.

Equipaments a la Urbanització Dalmau

Construcció de la nova Escola de Fanals i nou Pavelló d’Esports.

Equipaments a l’àmbit dels Estanys

Construcció de la Residència VIMAR i nou Centre de Dia municipal.

Actuacions Passeig Marítim

Pla de xoc en el sector Ridaura, amb nova pavimentació i construcció d’un mur de contenció (Bancs-jardineres).

A tot el Passeig: Ampliació terrasses de temporada a primera línia de platja col·lateral al Passeig Marítim, Prohibició de circulació de bicicletes i patinets, Ampliació zona de vianants, Suport als veïns afectats per la llei de costes i Sortides d’emergència col·laterals a les façanes dels gratacels.

Eixample Castell

Construcció de 93 habitatges de Lloguer Social i construcció de nous equipaments com una Nova Llar d’Infants, Nova Casa Lila, Aules per l’Associació Viu Autisme. Adequació de 21.000 metres quadrats de zona esportiva col·lateral al Camp Municipal de Futbol amb la construcció de nous Camps de Futbol per a usos compartits locals i turístics.

Punta d’en Pau

Impuls dels Jardins Josep Ensesa i Gubert amb motiu del Centenari de s’Agaró. I construcció d’un nou Teatre Auditori amb un aforament per 800 persones en una parcel·la de 12.000 m² i amb 500 noves places d’aparcament. Accés per les noves rotondes del Parc de Sant Ramon i Vilar d’Aro.

Comerç, Turisme i Sostenibilitat

Màxim consens amb el sector comercial i turístic. Incorporació d’un director de Marketing Turístic. Nous mercats emissors (Recerca, contacte i estudi), Promoció a mercats dels Estats Units, Xina i el Japó. Impuls d’un Pla Estratègic de Desestacionalització, potenciar el turisme esportiu fora de temporada o, des del punt de vista de sostenibilitat, crear una Connexió Carril Bici per Carrer Dr. Fleming i zona col·lateral del Pàrquing i Suport al Tren Tram de la Costa Brava.

Obres d’Urbanització

Millores a Mas Nou, Mas Semi, Can Manel, Puig Romaní, Cim d’Aro, Les Suredes i extensibles a altres urbanitzacions.

1a Fase de les obres d’Infraestructures Soterrades Gestió per Junta de Compensació relacionades amb Clavegueram, Enllumenat, Aigua de reg de la depuradora, Aigua potable, Fibra i Asfaltat de carrers.

Prevenció d’Incendis

Aplicar d’ofici l’ordenança de la neteja de terrenys i parcel·les en les urbanitzacions i les zones properes a les franges tallafocs perimetrals. Nou Parc de Bombers a Mas Semi.

Estalvi Sostenible

Plaques solars en equipaments públics, Estalvi en la Il·luminació de carrers amb la renovació de 8.000 il·luminaries-LED, Estalvi Regs Públics en zona urbana amb Control regs automàtics i reg amb aigua de la depuradora, Nou Dipòsit d’Aigua Potable a Can Semi amb capacitat de 5.000 m³.

Llicències d’Obres

Pla de xoc per agilitzar tràmits i Contractació de serveis externs a través de l’Associació Catalana de Municipis.

VOTA JOAN GIRAUT

La candidatura no ens ha facilitat cap enllaç per a cercar més informació.

Espais gratuïts de propaganda electoral

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.