La tenista brasilera, Carolina Alves, guanya el 4t ITF W25 Femení Platja d’Aro

La pluja ha complicat el bon desenvolupament de la prova, però l’experiència i esforç de tot l’equip del Club Tennis d’Aro ha permès tirar endavant la competició

Aquest dilluns s’ha disputat la final del 4rt Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365. Una final entre Carolina Alves de Brasil i la catalana Carlota Martinez.

Ambdues tenistes han ofert un gran espectacle sobre la terra batuda del Club Tennis d’Aro, coronant-se com a campionat la tenista brasilera, Carolina Alves, per 6/1 6/7 6/4, davant la finalista de Reus, Carlota Martinez Cirez.

Ashley Lahey i Ellen Perez, aquest diumenge, van proclamar-se campiones de Dobles en el super tie-break contra les finalistes Francisca Jorge i Matilde Jorge.

L’ITF Platja d’Aro està dotat amb 25.000 dòlars i es tracta de l’esdeveniment de l’any pel Club Tennis d’Aro i un dels més destacats, de l’agenda esportiva nacional i internacional, a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

El torneig va començar diumenge passat i s’ha allargat tota la setmana amb una bona afluència d’espectadors de totes les edats, inclús diverses escoles, que han gaudit del millor tenis femení mundial.

Però en les darreres jornades, a causa del mal temps, el bon desenvolupament de la prova s’ha vist molt afectat per les pluges. Fins al punt que el torneig s’ha acabat un dia més tard del previst a causa de la suspensió de partits durant el cap de setmana.

En aquest sentit, des del Club fan diversos agraïments” agraïm l’esforç i l’espectacle que ens han mostrat durant tot el torneig, però sobretot a qui volem agrair l’esforç és a tot nostre equip que ha treballat de valent per recuperar les pistes dia rere dia per culpa de la pluja. Ha estat el torneig més difícil de tots els que hem organitzat per la meteorologia, però gràcies a l’experiència d’aquest equip ens hem sortit amb la nostra”.

El torneig platjarenc, que ha comptat amb la participació de seixanta-quatre tenistes d’una vintena de països, forma part del Circuit Costa Brava Pirineu de Girona amb tres seus a les comarques gironines (Castell-Platja d’Aro, la Bisbal d’Empordà i Tossa de Mar) i que s’ha convertit en el primer circuit de les seves característiques a l’Estat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.