Christian Prat, candidat de Centrem-Ara Pacte Local, presenta la seva llista per a les Municipals 2023

La formació política, que es presenta per primera vegada en el municipi, ha presentat aquest migdia el seu projecte i membres de la candidatura a s’Agaró

Christian Prat i Galceran és el candidat de Centrem-Ara Pacte Local a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró a les eleccions municipals del 28 de maig.

Prat, que és regidor a l’oposició en aquest mandat (primer amb JxCat-JUNTS i els darrers mesos com a regidor no adscrit a cap formació), és la primera vegada que es presenta com a alcaldable. Ho fa liderant el projecte polític Centrem-Ara Pacte Local. Quan l’any passat va anunciar la seva voluntat de representar el projecte de Centrem-Ara Pacte Local a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, va estar acompanyat de la secretària general de Centrem, Àngels Chacón, el diputat al Congrés per Girona i portaveu de Centrem, Sergi Miquel i el secretari d’organització territorial, Nicolás de Salas. 

Durant l’acte d’aquest migdia a s’Agaró, el candidat ha explicat que “hem format un equip que reflecteix la realitat del municipi, amb tres nuclis, intentant representar els diferents sectors professionals i socials”.

“Som veïns amb ganes de prioritzar el bé de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’agaró amb projectes vitals pel nostre entorn, com el nou passeig marítim, l’arribada d’aquest fins al port, la dinamització de les galeries comercials, i sense oblidar les necessitats socials, esportives i culturals del nostre municipi”.

“Perquè centrar-nos en el nostre poble, és centrar-nos en cadascun dels veïns”, ha conclós.

La candidatura de Centrem-Ara Pacte Local a Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró

Centrem-Ara Pacte Local aposta per una candidatura transversal, multigeneracional, amb persones vingudes de diversos àmbits. Amb el mateix nombre de dones que homes. A continuació podeu trobar informació, facilitada pel mateix partit, entorn cadascun d’ells i elles.

1. Christian Prat i Galceran (Platja d’Aro) – Economista i assessor fiscal (ADE per la UB i màster en fiscalitat). A més de l’activitat professional, és empresari del sector de la restauració en el mateix municipi. Amant de l’esport. Amb esperit constructiu, com ha intentat demostrar durant tot aquest mandat com a regidor, amb ganes de seguir sumant.

2. Carlos Sibils Ensesa (S’Agaró) – Empresari del sector farmacèutic i de la salut. Net de Josep Ensesa Gubert, fundador de l’urbanització de S’Agaró, familiar de tradició hostelera a S’Agaró.

3. Cristina Altimira Mendez (Platja d’Aro) – 

4. Àlex Revuelta Bassas (Castell d’Aro) – graduat en ADE per la UNIR i estudis en Comerç Internacional i Marketing. Departament Compres de Vichy Catalan. Apassionat de l’esport i resident a Castell d’Aro. Coneixedor de mil racons de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

5. Raquel Pedragosa Crespi (Platja d’Aro) – Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses a la UdG. Es dedica al Màrqueting Digital, on ha estat treballant 4 anys a Munic, Alemanya. Vol aportar la seva experiència i coneixement a l’administració, fonamentada en la feina ben feta, la proximitat i la rigorositat.

6. Albert Bel Guerrero (Platja d’Aro) – Llicenciat en Enginyeria Electromecànica, també té un Màster de Gestió de Projectes i un Grau superior en Gestió Forestal i Medi Natural. Treballa en una empresa química de Leader de Manteniment i Enginyer de Projectes. Ha viscut 8 anys a Irlanda.

7. Estela Blasco (Platja d’Aro) – Professora.

8. José Martorell Badet (S’Agaró) – Jubilat, conscienciat amb la necessitat de fer un entorn accessible per persones amb mobilitat reduïda.

9. Julian Revuelta Musté (Castell d’Aro) – Jubilat.

10. Yesica Alberca Bonache (Platja d’Aro) – Tècnica comptable.

11. Besarta Qukovci Shamolli (Platja d’Aro) – Tècnica Laboral.

12. Pedro Bueno Moreno (Platja d’Aro) – Jubilat, integrant de les entitats del centre cívic de Platja d’Aro.

13. Carmen Palomares Fuentes (Platja d’Aro) – Tècnica comptable.

14. Ezequiel Martinez Matti (Platja d’Aro) – Restaurador.

15. Rosalia Galceran Roca (Platja d’Aro) – Jubilada.

16. Daniel Ferrer Rodriguez (Platja d’Aro) – Empresari a les Galeries comercials de Platja d’Aro.

17. Genara Sanchez Linares (Platja d’Aro) – Jubilada vinculada a entitats del municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.