Cala Belladona, es converteix en una platja on poden anar gossos

Els Ajuntaments de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró i Calonge i Sant Antoni han presentat la iniciativa coincidint amb l’inici de la Setmana Santa

La Cala Belladona es converteix en la primera platja dels municipis de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró i Calonge i Sant Antoni on s’admeten gossos i totes les mascotes.

La iniciativa l’han presentat aquest matí, l’alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Maurici Jiménez; el vicealcalde de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, i la regidora de Turisme de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, Jenny Xufré.


Amb l’admissió de mascotes a Cala Belladona es dona resposta a la demanda ciutadana i turística que hi havia.

Aquest estiu, les famílies que visitin la platja disposaran d’un quiosc de restauració, que també oferirà diferents serveis específics pels animals com una zona de jocs, una dutxa o una font.


Els Ajunraments han explicat que les característiques de Cala Belladona la feien ideal per habilitar-la com una platja pet friendly. Cap altra platja d’ambdues poblacions podia destinar-se a aquest ús perquè són espaia certificats en qualitat i els distintius de qualitat no són compatibles amb les platges on poden anar els animals.

Confien que la iniciativa també contribueixi a dinamitzar tot l’any l’arribada de visitants que viatgen amb les seves mascotes i als establiments i serveis que accepten animals.

La Calabelladona està situada just en el límit entre els dos termes municipals, a l’altura de la Urbanització Els Pins. Té una superfície d’uns 100 x 30 metres i és de sorra granulada. És una de les cales més pintoresques de la zona. Entre altres opcions, s’hi pot accedir a peu pel Camí de Ronda, des de Torre Valentina a Sant Antoni o la Platja Gran de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.