Moltes famílies gaudeixen a les platges del temps primaveral d’aquest Carnaval

Amb l’inici de la Quaresma, a partir de dijous, arriba un canvi de temps que comportarà un lleuger descens de temperatures i l’arribada de pluges

L’ambient primaveral en les hores centrals dels darrers dies, les vacances escolars a partir de Dijous Gras i fins aquest dilluns, així com la massiva arribada de visitants el cap de setmana per a assistir a les Rues de Carrosses i Comparses, han propiciat que moltes famílies hagin decidit escapar-se una estona fins a les platges i la façana marítima per passejar, descansar, jugar i, els més agosarats, inclús, fer la primera remullada de l’any.

Entre divendres i aquest dilluns, segons els registres de l’estació automàtica de Castell d’Aro del Servei de Meteorologia de Catalunya, les temperatures màximes han oscil·lat entre els 18 i 20 graus, unes temperatures inusuals per a l’època.

Un temps primaveral que té les hores comptades perquè, a partir de mitja setmana, segons la predicció municipal del Servei de Meteorologia de Catalunya a Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, les temperatures es desinflaran una mica i probablement obrirem els paraigües, entre dijous i divendres.

Sembla que amb la fi del regnat dels Carnestoltes a casa nostra, aquest Dimecres de Cendra, també enterrarem l’ambient assolellat i de màniga de camisa que ha predominat durant les festes carnavalesques a la Vall d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.