Comença el compte enrere cap al Carnaval 2023!

Castell-Platja d’Aro i s’Agaró ha donat a conèixer el seu cartell promocional de la festa i la programació aquest migdia

L’endemà d’haver acomiadat les festes de Nadal, ara totes les mirades i esforços se centren en una altra de les grans festes del municipi: el Carnaval.

Ja fa dies que moltes famílies de casa nostra han posat fil a l’agulla per elaborar les disfresses i construir les carrosses.

I, pràcticament d’aquí a un mes, hauran de tenir-ho tot a punt perquè començaran les primeres activitats.

Aquest migdia, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró ha donat a conèixer el cartell promocional del Carnaval 2023, que arrancarà l’11 de febrer i es prolongarà fins al 22 de febrer, Dimecres de Cendra. El cartell és una proposta de la il·lustradora, Marisa Martínez.

També s’ha donat a conèixer la programació d’enguany. La rua de carrosses i comparses tornarà a ser, un any més, l’acte més massiu. La desfilada tindrà lloc el dissabte, 18 de febrer. El diumenge de Carnaval, les colles locals també desfilaran pel cor de Castell d’Aro.

Tampoc faltaran els àpats populars, el pregó de la colla del Carnestoltes, activitats familiars i molt més. Serà la primera edició sense restriccions ni limitacions per la Covid-19. Podeu consultar tota la programació aquí.

Per tant, amb la tornada a la normalitat, aquest dilluns, ha quedat enrere el regnat de la màgia i la il·lusió, per activar el compte enrere cap al regnat de la disbauxa i la gresca. Recordeu! De l’11 al 22 de febrer, a Platja d’Aro, Castell d’Aro i s’Agaró, Carnaval 2023.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.