El parc infantil ‘El Mar dels Nens’ de Platja d’Aro obert fins al 4 de gener amb novetats

El parc ha obert les portes aquesta tarda

Aquesta tarda ha començat la vint-i-setena edició consecutiva del Parc Infantil de Nadal ‘El Mar dels Nens’, adreçat a infants i joves d’1 a 12 anys i les seves famílies.

El parc estarà en funcionament fins al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 16 a les 20 h, al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Una proposta organitzada per la Unitat d’Infància de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gestionada per Soy La Fiesta.

L’entrada d’un dia té un preu únic de 3,50 euros, que inclou una oferta 2×1 per a la Pista de Gel de Platja d’Aro, ubicada fins al 8 de gener a la Plaça dels Estanys.

Les nenes i els nens han d’accedir al parc infantil acompanyats d’un adult, que tenen l’entrada gratuïta. Les entrades es venen anticipadament al lloc web entrades.platjadaro.com o a taquilla.

Espais per a tots els gustos i edats

El parc inclou diversos espais fixos cada dia: ludoteca infantil (nenes i nens de 0 a 4 anys), llits elàstics, rocòdrom, tallers diversos (dibuix, pintura, treballs manuals, maquillatge artístic, ball i circ), ulleres virtuals, joc de punteria, inflables, brau mecànic i jocs gegants; i les novetats d’enguany són el taller de cuina, karts elèctrics (a l’exterior), fotoreclam familiar i la sala de projecció de jocs interactius.

També, cada tarda, hi ha propostes especials a la pista central: animació infantil, visita de personatges, espectacles o concursos. Així mateix, hi ha servei de guarda-roba i de cafeteria.

Per facilitar l’accessibilitat a tothom, el Parc Infantil de Nadal ofereix Sala de Lactància amb servei de canviador, butaques, trones i microones (cal demanar l’accés a la Ludoteca Infantil).

Tots els infants amb targeta acreditativa de discapacitat poden demanar braçalet identificador a l’entrada per tenir accés ràpid a les activitats.

Modalitat silenciosa d’El Mar dels Nens’

Cada dia, El Mar dels Nens, entre les 16 i 17 h, viu la seva modalitat silenciosa: sense música i amb la llum tènue per a persones amb alta sensibilitat acústica i lluminosa.

En el parc també s’hi pot accedir amb cotxet i amb mobilitat reduïda per diverses portes d’accés.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.