Creix el 5,7 % l’ocupació dels camps de golf de la Costa Brava

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona, aquesta setmana, en la 25a edició de la fira més important del golf a escala mundial, la IGTM, que té lloc a Roma

La Costa Brava, una de les principals destinacions de golf de l’Estat espanyol, ha presentat els resultats dels sis primers mesos d’activitat de 2022 un cop ha superat els efectes produïts pels dos darrers anys de pandèmia.

L’estudi, realitzat per l’Associació de Camps de Golf de la Costa Brava, comptabilitza 132.048 sortides de golf de gener a juny de 2022 respecte a les 124.933 sortides  comptabilitzades el 2019, dada que posa de manifest que han quedat enrere els dèficits d’ocupació de 2020 i 2021, i que en sis mesos d’activitat l’ocupació se situa un 5,7% per sobre de l’any 2019.

A més, de dilluns i fins avui dijous, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, mitjançant el Club de Màrqueting de Golf Costa Brava i diverses empreses del sector de les comarques gironines, participa des de l’estand de Catalunya en la fira sectorial International Golf Travel Market (IGTM), que té lloc a la capital italiana.
 
La IGTM, la fira professional més important del sector del golf a escala mundial, arriba a la 25a edició amb la presencialitat totalment restablerta després de la pandèmia, i reuneix 1.600 professionals del sector provinents d’una seixantena de països.
 
En el decurs de quatre dies es porten a terme jornades de treball entre professionals del sector per crear noves oportunitats de negoci i estar al corrent de les tendències predominants. Així, des de l’estand promocional, els representants del Patronat de Turisme tenen programades quaranta-una entrevistes amb operadors turístics de països com el Regne Unit, Alemanya, França i els països nòrdics.

Imatges del Club Golf d’Aro i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.