Ludoteca, tardes en família i babyclub a la Platja Gran de Platja d’Aro

Les famílies poden gaudir-ne fins al 3 de setembre gratuïtament i sense reserva

Un estiu més, l’Ajuntament ofereix el servei de Mini Club a la Platja Gran de Platja d’Aro, a l’altura de l’Avinguda Costa Brava, de dilluns a diumenge, amb accés lliure i sense reserva prèvia.

La principal novetat del servei és que es divideix en tres àmbits. Cada matí (10-13 h) el format és de ludoteca amb monitoratge per a nenes i nens de 3 a 12 anys; i cada tarda (17-19 h) esdevé espai familiar per fer-hi activitats conjuntament els infants amb les mares, pares i germans. Simultàniament, es manté el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys.

La Ludoteca rep 3.000 infants cada estiu

S’adreça a infants de 3 a 12 anys, que poden gaudir-ne una hora al dia (les mares i pares o tutors legals han d’omplir full d’inscripció), de dilluns a diumenge (10-13 h). L’espai està dinamitzat per un equip educatiu de monitores i monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, treballs manuals o jocs de platja entre altres activitats. La proposta té una mitjana de participació de 3.000 infants cada estiu, i només se suspèn en cas de pluja.

Tardes en família, la gran novetat

Les tardes en família fan xalar a grans i petits de dilluns a diumenge (17-19 h). Estan dinamitzades també per un equip de monitores i monitors que proposen contes (dilluns), maquillatge (dimarts), jocs musicals (dimecres), pintura (dijous), la recerca del tresor (divendres), festa de platja (dissabte) i jocs de taula (diumenge). El servei només se suspèn en cas de pluja.

Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys

Simultàniament, just al costat del Miniclub, s’hi ofereix de dilluns a diumenge (10-13 h i 17-19 h), per segon estiu consecutiu, el servei de Babyclub per a famílies amb fills de 0 a 3 anys. Un espai de lliure accés però amb aforament limitat, amb un conjunt de serveis adaptats a les necessitats dels nadons per gaudir d’un dia de platja amb comoditat. A l’interior d’un mòdul amb aire condicionat hi ha canviador, trones, microones, nevera, rentamans i espai d’alletament; i a l’exterior una zona l’ombra i un espai per desar-hi els cotxets infantils. Els nadons han d’estar acompanyats en tot moment dels seus pares o tutors i un monitor o monitora els ajudarà i assessorarà sobre els serveis de l’espai i les possibilitats d’utilització. El servei només se suspèn en cas de pluja.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.