Últims dies per apuntar-se al concurs d’habilitats artístiques ‘Tu de què vas!’

La gala se celebrarà el 15 d’agost i hi ha 2.200 euros en premis així com una actuació en el certamen 2023

El termini de presentació de propostes finalitza aquest divendres, 22 de juliol, a les 18 h.

El concurs és obert a la participació de tothom, majors de 16 anys (o més menuts amb autorització), amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.).

El Concurs d’Habilitats Artístiques Tu de què vas!, s’emmarcarà dins la programació de la Festa Major de Platja d’Aro 2022 i la dotació dels guardons és de 1.000 euros i trofeu (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi) i 200 euros i trofeu (Premi Local). Alhora, qui assoleixi el màxim reconeixement també oferirà una actuació gratuïta en la Festa Major de Platja d’Aro de l’estiu vinent.

La gala final, amb un màxim de 12 propostes serà el dilluns 15 d’agost (22 h) a la Plaça del Mil·lenari, on un jurat escollirà les propostes guanyadores.

Es tracta d’una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que durant sis edicions es va realitzar tot coincidint amb el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

Actuació d’un màxim de 5 minuts

Es pot presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts a pij@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo amb la proposta d’actuació o enllaç a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (YouTube, Vimeo…), i incloent-hi un document adjunt amb les dades personals. També es pot lliurar en CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins al 22 de juliol) a la Unitat de Joventut de l’Ajuntament (Palau d’Esports i Congressos, Plaça d’Europa s/n · 17250 Platja d’Aro).

La selecció dels participants, el 29 de juliol

El jurat, format per cinc persones, es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, o que siguin de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització. La selecció que es farà pública el 29 de juliol al lloc web i xarxes socials municipals i serà d’un nombre màxim de 12 participants.

Els premiats 2021

En la primera l’edició d’aquesta nova etapa del concurs l’estiu passat, el 1r Premi va ser per a la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina; en 2n Premi per als ritmes urbans de Genni i Alecks Locksmith; el 3r Premi per a la poesia escènica de German Chocero; i el Premi Local per al cant líric de Pau Llensa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.