La 8a edició de la Vall d’Aro Circuit Series by Decathlon inclourà 3 propostes

Aquest migdia s’ha presentat la programació a l’Ajuntament i les inscripcions ja estan obertes

Enguany se celebra la 8a edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series, amb la col·laboració d’Sportmadness i Decathlonuna proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts.

El calendari de proves 2022 arranca el 23 de juliol amb La Lineal del Camí de Ronda. En el mes d’agost arribarà La Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 13 d’agost). Finalment, el circuit es tancarà amb La Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 4 de setembre).

Totes tres ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual.

Més informació sobre cada prova i inscripcions aquí.

La inscripció inclou obsequi (wellcome pack), avituallament final i durant la cursa, assegurança per un
dia, dorsal amb 4 imperdibles, sistema de cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i un
samarreta finisher per a qui completa les tres proves.

En relació amb els guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi haurà 1r, 2n i 3r Premi, millor atleta local (resident al municipi) i al participant de major i menor edat. Per a la classificació global totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant, tenint en compte el nombre més gran final i la presència a les tres curses, i en cas d’empat el nombre de victòries (guardó: vals de compra de 200, 150 i 1000 euros per bescanviar a Decathlon Platja d’Aro).

Un estiu esportiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

Des d’aquesta setmana, la regidoria d’Esports ofereix un ampli programa d’activitats esportives d’estiu. Fins a finals d’estiu es fan sessions setmanals de zumba i de spinning, sortides de trail running, marxa nòrdica -iniciació i sortides- i gimnàstica per a gent gran.

També propostes puntuals com són les dues caminades nocturnes de caràcter solidari, d’altres amb col·laboració d’entitats (vòlei platja, hoquei platja o torneig 3×3 de bàsquet).

Simultàniament, també desenvolupa tot l’estiu el Casal Esportiu per a joves de 8 a 12 anys i el Curs d’Iniciació a Tècnic/a d’Esport-CIATE.

Per assistir a les activitats periòdiques, excepte gimnàstica per a gent gran, cal reserva prèvia en línia al portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persones destinats a projectes socials d’àmbit local) i les places són limitades a 15 persones (excepte spinning, 30). Les sessions de gimnàstica per a gent gran són cada dilluns i dimecres (8-9 h) al Passeig Marítim de Platja d’Aro (C/ Verdaguer). Cada dimarts (8.15-9 h) hi ha sessions de zumba i cada dijous (8.15-9 h) de spinning al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Cada dimarts i dijous (7.30-9 h) sortides trail running des de diversos punts del municipi. I cada dimecres -iniciació des del Parc dels Estanys- i divendres -rutes, des de diversos punts del municipi- (18.30-20.30 h).

També s’ha programat la 16a edició de les Caminades Solidàries Nocturnes de la Vall d’Aro. La primera, aquest divendres 15 de juliol (21.30 h) amb inici i final des del mirador del sector Ridaura del Parc dels Estanys de Platja d’Aro, amb un recorregut de 8 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple·FEM, en motiu del Mulla’t 2022. La segona, divendres 12 d’agost (21 h) amb inici i final des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb un recorregut de 9,5 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Oncolliga. Les dues es realitzen tot coincidint amb nits de lluna plena, cal portar una llanterna o frontal per persona i cal inscripció anticipada en línia al portal entrades.platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.