L’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro sense obres a partir d’avui

La darrera fase ha anat a molt bon ritme i la via s’ha pogut reobrir al pas de vehicles quinze dies abans del previst inicialment

A partir d’aquest matí, ja es pot circular de punta a punta de l’Avinguda de S’Agaró, que ha estat en obres en els darrers nous mesos per les diferents fases dels treballs de millora de la xarxa de sanejament. L’objectiu de les obres, que han afectat diversos àmbits del nucli platjarenc en els darrers anys, és evitar les inundacions en el nucli.

Encara que tot apuntava a la finalització de les obres als vols de Sant Joan, la darrera fase ha anat molt de pressa i la via s’ha pogut reobrir quinze dies abans. Ara només faltarà tornar a muntar les terrasses afectades per l’última fase de l’obra, que s’ha concentrat el tram més pròxim a l’Ajuntament.

L’Avinguda de S’Agaró presenta una imatge renovada amb nou asfalt i pintura horitzontal de senyalització. Les terrasses de restauració en els pròxims dies recuperaran l’ocupació de la línia d’aparcament, que en la resta d’espais es limitarà només a càrrega i descarrega o per a motos. De moment, no es restablirà la Zona Blava.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.