Novetats musicals setmana del 25 d’abril

Aquesta setmana hem rebut 67 nous temes que ja pots escoltar al 102.7 de la FM. Aquests són els més destacats.

NOVETAT DESTACADA

Ed Sheeran ha estrenat el vídeo oficial del seu nou senzill ‘2step’ feat. Lil Baby: una nova versió de la cançó, extreta del seu àlbum multiplatí de 2021 ‘=’. Filmat a Kíev, Ucraïna, i dirigit per Henry Scholfield (Stormzy ‘Vossi Bop’), el vídeo passa per una coreografia enginyosa mentre Ed, Lil Baby i el seu equip es mouen per un paisatge urbà de fons.

Parlant sobre el vídeo, Ed Sheeran diu – “Vaig gravar el vídeo de 2step a la ciutat de Kíev, Ucraïna, abans que comencessin els devastadors actes de violència. Era la primera vegada que visitava el país i em vaig sentir molt benvingut durant la meva estada allà: tots, des de l’equip de producció fins a moltes persones que vaig conèixer en els meus dies lliures. Ucraïna és un país orgullós i resistent i estic agraït d’haver tingut l’oportunitat de filmar el meu vídeo allà. Tot el suport a Ucraïna i donaré els meus beneficis dels visionats del vídeo a YouTube a la Campanya Humanitària d’Ucraïna de DEC x”

ALTRES NOVETATS ARRIBADES AVUI

Shakira & Rauw Alejandro – Te felcito
Roxette x Galantis – Fading like a flower

M-Clan – Miedo
David Bisbal – Se nos rompió el amor
Brian May – Otro lugar
Alvaro Soler & Topic – Solo para ti
Rag’n’Bone Man – Alones
Martin Garrix, DubVision feat Shaun Farrugia – Starlight (Keep Me Afloat)
Pelat i Pelut – Em flipa
Trial – Noves amistats

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.