En Xalarí i la Xalarina, mones de xocolata

Les figures es sortegen a través d’Instagram partir d’avui i fins al 12 d’abril

Aquesta Pasqua, les famílies podran menjar-se en Xalarí i la Xalarina, literalment. Les mascotes de Turisme Familiar de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró s’han convertit en figures de xocolata, elaborades per una de les pastisseries més reconegudes de la població.

Està en joc quatre mones, dues figures d’en Xalarí i dues figures de la Xalarina.

I per aconseguir-les cal participar en el sorteig promogut a través del perfil d’Instagram de la plataforma d’activitats familiars Escapada amb Nens (del 6 al 8 d’abril) i la guia familiar Menuts Girona (del 8 al 12 d’abril).

Per participar, cal visitar els perfils d’Instagram de les dues plataformes + seguir el seu compte i compte @platjaroturisme + donar like a la publicació + etiquetar a dos amics/amigues amb qui us agradaria menjar-vos la mona.

Es pot participar tantes vegades com es vulgui etiquetant a persones diferents. És imprescindible etiquetar perfils reals perquè els perfils dubtosos podran ser motiu d’invalidar el premi.

El sorteig serà aleatori entre tots els comentaris que compleixin els requisits i la participació es tancarà el divendres 8 d’abril a les 13 h.

Els afortunats podran les seves mones a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro fins al 18 d’abril. Per la fragilitat de les mones, no es faran enviaments a domicili.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.