La 2a edició Tradeinn International Triathlon a Platja d’Aro se celebrarà el 8 de maig

Aquest migdia han presentat l’esdeveniment a l’Ajuntament amb la presència de les autoritats locals

Tradeinn International Triathlon – 140.6 INN se celebrarà el diumenge 8 de maig, malgrat que els i les atletes hauran de procedir a la recollida de dorsals i check in entre el divendres i dissabte abans de la cursa. S’espera la participació d’uns 1.200 esportistes d’arreu del món, com l’any passat. Les inscripcions ja estan obertes fins a finals d’abril en el web www.1406inn.com

En la presentació d’aquest migdia, entre altres autoritats, han participat Maurici Jiménez, alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; Pedro Torres, regidor municipal d’Esports; Jorge García, director de competicions de la Federació Espanyola de Triatló; Pere Lladó, director de la prova esportiva.

La prova té com a centre d’operacions Platja d’Aro i és el primer i únic a les comarques de Girona. Durant l’acte, han recordat que vol convertir-se en el més important d’Europa. I, a la vegada, esdevé Campionat d’Espanya de Triatló de Llarga Distància 2022 i puntuable pel rànquing internacional de la Professional Triathletes Organization.

Les principals novetats seran de caràcter tècnic amb la implantació d’innovadors equips que oferiran una escenificació de la prova espectacular, animació o potenciar el caràcter urbà de la prova.

L’Ajuntament ha refermat el seu compromís amb Tradeinn International Triathlon – 140.6 INN i la celebració de grans esdeveniments de prestigi nacional i internacional que tenen un notable impacte econòmic, turístic i de projecció en la població.

La sortida tindrà lloc a Platja Gran i l’arribada en el Palau d’Esports i Congressos, on també hi haurà la Fira del Corredor.

Els i les participants hauran de completar 3,8 km de natació en aigües obertes, 180 km de ciclisme en carretera passant per una trentena de municipis de les comarques del Baix Empordà, Gironès i Alt Empordà així com 42,2 km de cursa a peu.

Participació oberta a tothom

Tradeinn International Triathlon – 140.6 INN està pensat per a esportistes de qualsevol nivell que vulguin enfrontar-se a un repte majúscul i viure una experiència inoblidable tant en l’àmbit esportiu com personal. Una gran festa de l’esport mundial, el primer triatló de llarga distància de la província de Girona. Un esdeveniment global i referent amb l’ambiciós objectiu de reunir a 3.000 triatletes en els pròxims anys.

L’organització pronostica que aquest any la prova mobilitzarà, directament, més de 4.000 persones, entre participants i familiars.

30.000 € euros en premis

Es repartiran 30.000 € en premis econòmics pels primers classificats tant en categoria femenina com masculina.

La majoria dels inscrits i inscrites en un triatló són els esportistes amateurs, és per això que hi haurà una La majoria dels inscrits i inscrites en un triatló són els esportistes amateurs, és per això que hi haurà una classificació per a cada grup d’edat amb podi en la cerimònia de clausura per als tres primers classificats de cada categoria, sent premiat el primer classificat amb un cupó de 250 € per gastar en qualsevol botiga de Tradeinn. També seran premiats els paratriatletes. S’han creat una dotzena de categories amb franges d’edat que van dels 18 als 79 anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.