6.500 visitants a la Pista de Gel Platja d’Aro

La instal·lació ha més que doblat l’afluència de patinadors i patinadores en només tres edicions i també ha crescut la seva projecció a internet

La tercera edició de la Pista de Gel ha superat amb escreix l’èxit de les dues primeres edicions quan van patinar-hi 3.000 persones (l’any 2018, dins les instal·lacions de Pp’s Park) i 4.000 persones (l’any 2019, per primera vegada a la Plaça dels Estanys).

La tercera edició de Pista de Gel Platja d’Aro ha estat tot un èxit. Gairebé 6.500 patinadors i patinadores han passat per la pista de gel real ubicada a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro. L’any 2020, a causa de la pandèmia, no n’hi va haver.

La instal·lació, impulsada per Pp’s Park amb el patrocini de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, ha estat en funcionament de 3 de desembre a 9 de gener. Els patinadors i patinadores, de totes les edats, han pogut gaudir d’una pista de gel de 250 metres quadrats coberta amb il·luminació led i sonoritzada.

Els organitzadors es mostren molt satisfets perquè la Pista de Gel ja s’ha consolidat com una de les activitats estrella de la programació nadalenca amb un creixement sostingut de visitants i, inclús, del nombre de consultes a la web i xarxes socials.

L’empresariat també s’ha bolcat en el projecte que ha tingut el suport de 25 espònsors. I s’han ofert diverses promocions vinculades a l’assistència en el Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el parc infantil El Mar dels Nens a Platja d’Aro o el mateix part d’atraccions Pp’s Park.

Per primera vegada a l’hivern, Pp’s Park estarà obert

L’oferta d’oci i lleure hivernal a la Costa Brava Centre tindrà un nou atractiu aquest hivern perquè, per primera vegada en la seva història, Pp’s Park estarà obert els caps de setmana d’hivern. Els últims anys, el parc tancava les portes en el públic després de Nadal fins a l’inici de la primavera.

Enguany, la direcció de Pp’s Park ha decidit mantenir-lo obert cada cap de setmana a partir de les 16 h.

Des del parc d’atraccions han explicat que ‘volen acabar la temporada de la millor manera: començant la següent’. ‘Ens ho havien demanat els nostres clients i la millor manera d’agrair-los la confiança que ens brinden de primavera a Nadal és obrir el parc, també, a l’hivern’. ‘Estem convençuts que serà un altre al·licient per dinamitzar el municipi en temporada baixa i un pols d’atracció per a moltes famílies d’arreu que són fidels clients dels parcs d’atraccions i a l’hivern no disposen d’aquesta oferta perquè la gran majoria estan tancats’, han declarat des de l’àrea de comunicació de Pp’s Park.

Més informació a www.ppspark.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.