Novetats discogràfiques setmana del 29 de novembre

Com cada dilluns ens arriba lo més nou del panorama musical. Avui entren 68 nous temes a la nostre discografia.

NOVETAT DESTACADA

L’artista llatina Jennifer Lopez presenta ‘On my way’, el seu single per a la BSO de la pel·lícula “Marry Me” que ella mateixa protagonitza, i que ve acompanyat d’aquest vídeo. ‘On my way’ ha estat composada per Ivy Adara, Big Taste & Michael Pollack i produïda per Trevor Muzzy & Keith Hetrick.
La pel·lícula “Marry Me” (Casa’t amb mi), dirigida per Kat Coiro i que compta amb temes originals de Jennifer López i Maluma (tots dos actors a la pel·lícula), descobreix la història de la superfigura musical Kat Valdez (Jennifer Lopez) i el professor de matemàtiques Charlie Gilbert (Owen Wilson), dos desconeguts que decideixen primer casar-se i després conèixer-se després d’un desengany amorós amb Bastián (Maluma), en una història d’amor actual sobre la fama, el matrimoni i les xarxes socials.

ALTRES NOVETATS

Adele with Chris Stapleton – Easy On Me
Masked Wolf & Bebe Rexha – It’s You, Not Me
Taylor Swift – All Too Well (Sad Girl Autumn Version)
The Human League – Don’t You Want Me (Purple Disco Machine Remix)
Carlos Rivera & Miguel Bosé – Nada particular
Josep Traver & Andrea Motis – House of the rising sun

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.