El Túnel de Llum de Platja d’Aro commemorarà el 20è aniversari de la primera pel·lícula de Harry Potter

L’espectacle de música i llums recordarà la banda sonora de la famosa saga

Aquest dissabte, 27 de novembre, s’inaugura la il·luminació de Nadal de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. A partir de les 18 h hi haurà animació musical pels carrers de Platja d’Aro amb dues xarangues i, a partir de les 19 h, es farà l’acte institucional i popular d’encesa dels llums.

L’encesa es durà a terme en el Túnel de Llum del carrer Miramar i anirà a càrrec d’en Xalarí i la Xalarina.

El Túnel de Llum tornarà a ser una de les estrelles de la programació nadalenca en el municipi i, coincidint amb 20è aniversari de la primera pel·lícula de Harry Potter ‘Harry Potter i la pedra filosofal’, una part de l’espectacle es dedicarà a la mítica saga creada per J.K. Rowling.

La banda sonora de la saga protagonitzada per Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint formarà part del xou. La il·luminació també se sincronitzarà amb les cançons “Quan Somrius” de Josep Thió & Col·lectiva i “All I Want for Christmas is You” de Mariah Carey.

Les dues primeres edicions del túnel de llum de Platja d’Aro es van celebrar les Festes de l’any 2018 i 2019. L’any 2020, a causa de la pandèmia, no es va instal·lar.

El túnel té una longitud de 60 metres, una amplada de 4 metres i alçada de 8 metres en un muntatge suportat per sis arcs daurats separats entre ells per 12 metres de distància. L’estructura incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts de led de 60 metres cadascuna, i també 500 làmpades flaix, 25 motius nadalencs i dues portades per a l’inici i al final del túnel, sempre amb sistema led. Un conjunt que proposa un espectacle de llum i so gràcies a múltiples altaveus, sincronitzant el joc d’il·luminació amb la música.

Però, el Túnel de Llum, no és l’únic esdeveniment que s’ha inspirat en el 20è aniversari de la primera pel·lícula de Harry Potter. El cartell de la Quina Freak 2021, de l’Arocinema Associació, que se celebrarà el diumenge, 12 de desembre, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, també és una invitació a tornar a somiar amb les històries del castell de Hogwarts i, potser, una pista sobre com serà la pròxima edició de la quina.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.