La Botiga al Carrer de Platja d’Aro d’aquest cap de setmana recupera el format d’abans de la pandèmia

Una seixantena de comerços ofereixen estocs de temporada i altres articles amb ofertes i descomptes

Coincidint amb el primer cap de setmana de setembre torna un clàssic de l’estiu: La Botiga al Carrer. L’emblemàtic esdeveniment, que arriba a la 22a edició, s’allargarà dissabte i diumenge amb la participació d’establiments associats a l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Gairebé una seixantena de comerços i articles de tota mena ompliran els principals eixos comercials de Platja d’Aro, el centre comercial i d’oci a cel obert més gran de la Costa Brava, de les 10 del matí fins a les 21.30 h, encara que les botigues que vulguin podran obrir fins a les 22 h. També hi haurà presència d’algunes ONG.

Des de l’inici de la pandèmia, les botigues només podien parar davant la seva façana. Però, per a la pròxima edició han rebut l’autorització per ocupar la via pública, recuperant el format habitual de la Botiga al Carrer.

La celebració de la Botiga al Carrer, a banda de posar el punt final a la temporada d’estiu, també contribueix a dinamitzar la resta de sectors econòmics gràcies a la gran afluència de visitants que rep la població amb motiu de l’esdeveniment.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.