El Barri Riudaura de Platja d’Aro de festa 48 hores

Les Festes del Barri les organitza l’Associació de veïns i veïnes Ridaura amb el suport de l’Ajuntament

La cantada d’havaneres del grup ‘Gats Vells’ ha inaugurat, aquest vespre, les Festes del Barri Riudaura de Platja d’Aro que s’allargaran un parell de dies.

Totes les activitats es fan a l’Avinguda Ridaura de Platja d’Aro, a l’extrem sud de la Platja Gran, a l’altura del restaurant Channel. L’accés a totes les activitats és gratuït i se celebren complint les mesures de seguretat, aforament i d’higiene relacionades amb la Covid.

Aquest divendres al vespre, a banda de les havaneres, a partir de les nou, també s’ha organitzat una sessió de coreografies de ball amb la música de Disco Mòvil Platja d’Aro.

Dissabte és el dia més intens de les Festes amb activitats que s’allarguen tot el dia. A les vuit del matí, davant l’Edifici “Beach Palace” es farà una classe de ioga apta per a tothom. A partir de les sis de la tarda, Soy La Fiesta presentarà l’espectacle “The Balloon Show”. A les set, tornarà un clàssic de les Festes del Barri amb l’actuació de l’humorista, Señor Barragán, que sorprendrà un xou especial de màgia. Tot seguit, a les vuit, arribarà la música en directe del grup Canela N’Drama a ritme de rumba, bossa, jazz, cúmbia, rock i música llatina. A partir de les 21.30 h, si us agraden les sevillanes, no us perdeu l’espectacle ‘Alhambra Show’ i, a partir de les deu, clouran les Festes les millors cançons d’avui i sempre amb els DJ de Disco Mòvil Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.