Tothom a l’aigua per estrenar la Festa Major de Platja d’Aro 2021

La tercera edició del Concurs de Captura de Síndries a la Platja Gran ha obert cinc dies de gresca amb una trentena d’activitats per a tots els gustos i edats

La Festa Major 2021 de Platja d’Aro ha començat, per tercer any consecutiu, amb el Concurs de Captura de Síndries a la Platja Gran, a l’altura del Cavall Bernat. A les 10 h, des d’una embarcació s’han llençat a l’aigua un centenar de síndries i, cap a les 10:15 h, una gran quantitat de banyistes de totes les edats s’han afanyat a nedar fins a les peces de fruita per a caçar-ne alguna. Cada any, una quinzena de síndries inclouen un premi extra que es pot bescanviar per un obsequi a l’estand de la regidoria de Joventut. Les síndries premiades porten el logotip de l’àrea de Joventut. El concurs va recuperar-se l’any 2019 després de no celebrar-se durant uns quants anys.

Fins diumenge, l’Ajuntament i diverses entitats locals han programat una trentena d’activitats. Les novetats d’enguany són la recuperació del Pregó de Festa Major, que anirà a càrrec de la Comissió de Festes de la Urbanització Dalmau, i del concurs d’habilitats artístiques ‘Tu de què vas?’. Ambdues activitats es fan aquest dimecres a l’Espai Masia Bas. El pregó començarà a les 21 h i el concurs a les 21.30 h.

El menú musical també és de luxe amb una doble actuació de La Principal de la Bisbal, Buhos (entrades exhaurides), Gospel d’Aro, Els Amics de les Arts (entrades exhaurides), Momo Tribut a Queen (entrades exhaurides) i la Cantada d’Havaneres del grup Arjau (entrades exhaurides).

Espectacles familiars i animació infantil, propostes esportives i de benestar personal, visites guiades, un torneig d’escacs, sardanes per a escoltar, una missa solemne amb refrigeri individual o la fira de col·leccionisme FiraFan són altres activitats que conformen la programació de la Festa Major de Platja d’Aro.

Per a participar en la majoria d’activitats, que pràcticament totes són gratuïtes, cal retirar l’entrada prèviament al portal d’entrades de l’Ajuntament. Podeu consultar la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.