En marxa les activitats i preparatius del Tradeinn International Triathlon 140.6INN

La prova esportiva se celebrarà diumenge, però ja està en marxa el dispositiu logístic amb afectacions en la mobilitat viària, senyalització i l’inici de les activitats complementàries

Com més ens aproximem a diumenge, més es visualitza l’imponent desembarcament del Tradeinn International Triathlon 140.6INN a Platja d’Aro.

Senyalització informativa a les zones per on passarà el triatló, transformació de la Plaça d’Europa i del Pavelló d’Esports i Congressos com a epicentre de tota l’activitat, instal·lació de tota la infraestructura necessària al cor de Platja d’Aro i, aquest divendres, primeres afectacions en la mobilitat viària. El carrer Juli Garreta s’ha restringit al pas de vehicles.

D’altra banda, aquest migdia, s’ha fet a l’Ajuntament una presentació del multitudinari esdeveniment a la Sala d’Actes en la qual han participat els triatletes, Emilio Aguanyo i Erik Merion; David Martín, Tradeinn CEO i Fundador de la prova; Pere Lladó, el director tècnic del triatló; i Pedro Torres, regidor d’Esports.

El regidor ha destacat el gran repte i la importància que suposa per a Castell-Platja d’Aro acollir, per primera vegada, un triatló de l’envergadura del Tradeinn International Triathlon 140.6INN,que travessarà vint-i-dos municipis, tindrà un gran ressò internacional i té la seva base d’operacions a Platja d’Aro. Pedro Torres també ha mostrat la confiança i el compromís de la població perquè l’esdeveniment es quedi en el municipi en les pròximes edicions.

Els representants de l’empresa organitzadora i els esportistes s’han molt satisfets que, malgrat les dificultats actuals, el triatló pugui ser una realitat gràcies a la col·laboració pública-privada. Feia quatre anys que es treballava en el projecte.

D’avui i fins diumenge, el Pavelló d’Esports acull la Fira de Corredor/a, oberta a tothom, amb la presència de marques especialitzades que ofereixen les seves novetats, productes i testos.

Platja d’Aro és, fins dilluns, la seu principal de la primera edició del Triatló Tradeinn de Llarga distància de les comarques de Girona que, a més, esdevé Campionat d’Espanya de Triatló de Llarga Distància 2021 i l’estrena d’aquesta modalitat a Europa, en una temporada marcada per les restriccions de la COVID-19 i la suspensió d’esdeveniments.

El triatló, que repartirà 30.000 euros en premis, es farà diumenge amb la participació de més d’un miler de participants de tretze països, majoritàriament catalans i de l’estat espanyol. Alguns dels participants més destacats són la suïssa Emma Bilham (número 78 en el rànquing mundial); els britànics Nikki Bartlett i Joe Skipper (núm. 45 i 66, respectivament) o el danès Morten Brammer Olesen (núm. 73).

La prova és modalitat única de llarga distància i combina 3,8 km de natació, 180 km de bicicleta i 42,2 de carrera a peu.

Segons càlculs de l’organització, el Tradeinn International Triathlon 140.6INN mobilitzarà fins a 5.000 persones, entre acompanyats, equips tècnics i membres de l’organització.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.