En funcionament la nova zona de pas segura per travessar l’avinguda de s’Agaró al pont Ridaura

L’actuació forma part dels projectes triats per la ciutadania en els Pressupostos Participatius 2018

Durant la primera quinzena de febrer s’han enllestit els treballs de construcció i posada en marxa de la zona de pas segura per travessar l’avinguda de s’Agaró de Platja d’Aro al pont Ridaura.

L’obra ha costat uns 90.000 euros i, en els primers Pressupostos Participatius del municipi, l’any 2018, el projecte va tenir el suport de més d’una tercera part dels ciutadans que van participar en la fase de votació dels projectes finalistes.

Els treballs van començar l’octubre passat i han consistit en la construcció d’una escala accessible, amb solera i esgraons de formigó i acabat raspallat. Per ajudar en els usuaris de la Via Verda que es desplacen en bicicleta, també s’ha col·locat una rampa vermella amb perfil d’alumini per facilitar la pujada de les bicicletes.

A banda de millorar la connectivitat de la Via Verda, també s’ha creat un pas de vianants intel·ligent. S’ha instal·lat un semàfor vertical per a la regulació del trànsit vehicular (amb la col·locació de semàfors en cada sentit), s’ha reforçat amb il·luminació horitzontal, vertical i retroil·luminada en estat nocturn. I hi ha un semàfor horitzontal intel·ligent. El pas de vianants també disposa de llum a terra.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.